SNELBERICHTEN:

Vin-online zoekt voor zijn thema 'Noorwegen rondt', reisverslagen en foto's.
 

Vlamingen In Noorwegen Magazine                                               

Algemene Berichten

Op deze pagina plaatsen vindt U onze belangrijke berichten, wens U ook iets mede te delen schrijf ons dan een e-mailtje. Ook berichten van de Belgische overheid aan de bevolking verschijnen hier:

 • Vlamingen In de Wereld, wil graag alle expats in de wereld hun maandelijks-magazine toesturen en heeft daarvoor natuurlijk jou adres nodig. Laat hun weten waar jij zit!
   
 • Vlamingen In Noorwegen, begint met een boetiek... Vanaf nu kan je ons steunen, koop een van onze leuke  producten online en een paar dollars gaan integraal naar onze projecten.
   
 • Nederlandse Les in Noorwegen:

  Het afgelopen jaar is de Nederlandse vereniging in Bergen begonnen met Nederlandse lessen voor haar jongste leden: kinderen van 4 t/m 7 jaar. Inmiddels hebben we via het Ministerie van Onderwijs gehoord dat we in aanmerking kunnen komen voor subsidie voor het oprichten van een Nederlandse school in Bergen. Tevens kunnen we dan lesmaterialen uit Nederland ontvangen. Hiervoor hebben we minimaal 5 leerlingen nodig die in het bezit zijn van de Nederlandse of Belgische nationaliteit. Wij willen daarom ook alle kinderen in deze leeftijdscategorie (eventueel ook ouder) die ��n of meerdere Belgische ouders hebben en in Bergen wonen van harte uitnodigen. De lessen worden om de andere week op zaterdag gegeven in het Kust- og Kultursenter.
  Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met Katja Jansen Fredriksen, tlf 41 28 39 39.