Wekom U wordt tijdelijk naar de oude site gebracht Activiteiten: Wat staat er op onze agenda Noorwegen Rondt: foto's en vakantieverhalen uit Noorwegen Noorwegen Rondt: foto's en vakantieverhalen uit Noorwegen news Magazine: leuke artikels en reportages Vakantie: Suggesties en vakantiehuisjes te huur Schrijf ons een mailtje
    

Wij organiseren graag nu en dan, maar vooral en de lente en tijdens de zomermaanden buiten-activiteiten. Het is ons doel om deze altijd zo goedkoop mogelijk te houden, zoniet gratis. Als U  van vissen kayakken, fietsen of wandelen houdt, dan raden wij U zeker aan om af en toe deze pagina's is na te kijken want deze activiteiten organiseren een paar keer per jaar.

Voel U ook vrij, om zelf is iets te organiseren, wij bieden U hierbij graag alle hulp. Ook Belgen en Nederlanders op vakantie kunnen aan alle activiteiten deelnemen, hou je wel aan de voorop gestelde voorwaarden:

Programma:

Pot en Pint: Zin om elk maand is een pintje te gaan drinken en een gezellige babbel. Als je dat wil dan nodigt VIN-Online je uit om elke 3de vrijdag in Oslo. Dit initiatief is totaal open, jij beslist waar we elkaar ontmoeten en er zijn natuurlijk geen string attached. Contact ons als je dat een goed idee vindt.

 Online TV kijken:

Talpa Live!

 
 

Vlamingen in Noorwegen werkt in samenwerking met de Koning BoudewijnStichting aan de bouw van een Vlaamse bibliotheek in Noorwegen.

Op dit ogenblik, zijn wij reeds in het bezit van duizenden Nederlandstalige boeken. Deze verkregen wij door in verschillende steden in Vlaanderen acties te voeren. En dit verliept heel goed, ook dankzij mede het lerarenblad 'Klasse', 'kringloopwinkels' en zelfs de VUM-uitgerrij was vrijgevig genoeg om ons een doos met boeken aan te bieden.

Hiermede willen graag iedereen bedanken die ons een gule hand heeft toegestoken.

Ons volgende stap is om de boeken, naar Noorwegen te krijgen, en daarvoor zoeken wij hier bij VIN-Online nu volop naar een bestelwagen of vrachtwagen die ons wat plaats kan lenen opweg naar Noorwegen.

Meer Info


 
 
 

Vlamingen In Noorwegen Magazine

JOBS